Altcoin sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Kripto paralar fiyat rekorları kırıyor ve saatler içinde en yüksek seviyelere fırlıyor. Geçtiğimiz haftada, Polkadot (DOT) ve 1INCH tarihi zirve yaparken, SAND fiyatını neredeyse ikiye katladı. Piyasa, GameFi, FinTech ve veri koruma sektöründeki altcoin şirketlerini destekleyecek yeni bir kurumsal ve perakende yatırım dalgasına hazırlanıyor.

Önümüzdeki 12 ay içinde piyasayı tersine çevirebilecek en umut verici projeleri bir göz atalım.

Avalanche (AVAX)

En umut verici projelerden biri, ağ ölçeklenebilirliği ve daha düşük işlem ücretlerini hedefliyor. Şirket, AVAX tokenlerini neredeyse hiçbir komisyon olmadan diğer kripto para birimleriyle takas etmek için halihazırda üç blok zinciri geliştirdi. Şirket, gelecekte mevcut blok zincirlerini sonsuz bir şekilde ölçeklendirecek algoritmalar geliştirmeyi ve uygulamayı planlıyor.

AVAX token, öncelikle platform içinde komisyon ve ücret ödemek için bir ödeme aracı olarak kullanılıyor. Şirketin iddialı planları nedeniyle, yatırımcılar fiyatların hızlı bir şekilde artmasını düşünerek büyük miktarda token satın alıyor. Avalanche tüm planları gerçekleştirebilirse, AVAX değeri gelecek yıl birkaç kat artabilir.

Celo (CELO)

Gelecek vaat eden ve oldukça iyi bilinen bir proje, akıllı telefon sahipleri için kripto para kullanmayı basit ve uygun hale getiren çözümler sunuyor. Celo ekosisteminin işlevi, telefon numaralarını ortak anahtarlar olarak kullanarak kripto ödemelerini anında ve engelsiz hale getiriyor. Ayrıca, kullanıcılar akıllı telefonlarıyla cüzdandan cüzdana kripto para transferi yapabilecekler.

Proof-of-Stake algoritmasına göre uyarlanmış CELO token, işlem ücretlerini ve platform hizmetlerini karşılamak için dahili bir ödeme olarak kullanılıyor. Ayrıca, şirket birkaç uygun sabit coin çıkarmayı planlıyor. Geliştiricilere göre, Celo ekosistemi özellikle az gelişmiş bankacılık sistemine sahip ülkelerde oldukça değerli olabilir. Kullanıcılar, CELO’yu uluslararası işlemler için bir ödeme aracı olarak kullanabilecekler.

The Sandbox (SAND)

SAND token, kullanıcıların arazi satın alabilecekleri, evler inşa edebilecekleri, kendi sanal mağazalarını, okullarını açabilecekleri ve gerçek kripto para birimini alabilecekleri aynı adı taşıyan meta veri tabanında ödeme olarak kullanılıyor.

Ekim ayının son günlerinde, SAND token değeri üçe katlandı. İnanılmaz büyümenin olası nedeni, Mark Zuckerberg’in Facebook’u metaverse şirketi yapmak için adını Meta olarak değiştirmesiydi. Uzmanlar, metaverse’in gelecek yıl popülerleşeceğini tahmin ediyor, bu nedenle tokenin fiyat artışı için iyi bir şansı var.

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity blok zinciri oyununun tokeni uzun süredir ilgi çekiyor. Oyna-kazan tarzı oyun, dünyanın her yerinden kişiye ulaştı ve AXS token fiyat rekorları kırıyor. 4 Kasım günü yeni bir rekor kırarak 161,26 dolara yükseldi, ancak ardından geri çekilme yaşadı.

Uzmanlar, GameFi segmentinin en parlak dönemi 2022’de olacağından, önümüzdeki birkaç ay içinde AXS tokenin yeni zirveler göreceğinden eminler. Bu nedenle yatırımcılar şimdiden oyun projelerinin tokenlerini ve NFT’lerini toplamaya başladılar.

TFL.io (TFL)

GameFi dünyasından, 2022 yılında gerçek bir atılım yapabilecek başka bir proje. Geliştiriciler, oyna-kazan etkinlikleri ve NFT pazar yerleri kurmayı planlıyor. Ekip ayrıca oyun endüstrisi için kendi oyun metaverse ve kripto cüzdanı üzerinde çalışıyor.

Geliştiriciler online bahis üzerine büyük bir deneyime sahip ve yeni projelerini Kasım ayında başlatmayı planlıyor. Sadece takipçilerinin beklentileri üzerine, TFL fiyatı bir ayda birkaç kat arttı.

2022 yılı, GameFi sektörünün hızlı gelişiminin bir dönemi olacak ve metaverse çılgınlığının baş mimarı olacak gibi görünüyor. Bu tür projelerin hızla değer kazanacağı ve sahiplerine iyi temettüler getireceği düşünülebilir. Bu nedenle, GameFi ve metaverse projeleri, birçok yatırımcının şimdiden radarına girdi.

Bu içerik bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kayıp risklerini göze alıp kendi sorumluluklarında hareket etmelidir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Paylaş.
Exit mobile version