816 milyar dolarlık piyasa değeri ile Bitcoin’i ucuza satın almak için çok geç. Ancak, The Sandbox (SAND) ve Polkdot (DOT) gibi daha yeni kripto paralar, çok daha düşük bir fiyat noktasında potansiyel olarak daha iyi büyüme beklentileri sunuyor.

Neden yükselebileceklerini keşfedelim

Polkadot (DOT)

27 milyar dolarlık piyasa değeri ile Polkadot, Bitcoin ve Ethereum gibi varlıklara kıyasla hala daha ucuz. Polkadot, blok zinciri ağı üzerine kurulan programlar olan dApp’ler geliştirilmesinde benzersiz hizmetler sunuyor. Endüstri genişledikçe önemli ölçüde uzun vadeli büyüme beklentisi var.

Polkadot’u benzersiz kılan iki farklı blok zinciri kullanmasıdır. Relay chain adı verilen ana ağ ve diğer blok zincirleriyle etkileşime girebilecek uygulamalar oluşturmak için programlanabilen parachain adı verilen çoklu ek zincirler. Bu sistem, geliştiricilere Polkadot ağının güvenlik ve altyapısından yararlanırken uygulamalarını özelleştirme konusunda daha fazla esneklik sağlıyor.

Polkadot, Ethereum uyumlu akıllı sözleşme platformları içeren projelerle Kasım ayında ilk parachain açık artırmalarına başladı. Bu projeler hala geliştirme aşamasında olmasına rağmen, Polkadot’un blok zinciri teknolojisine yenilikçi yaklaşımı heyecan verici.

The Sandbox (SAND)

Yalnızca 4,4 milyar dolar değerinde olan The Sandbox, büyük kripto paralara kıyasla çok küçük. Ancak ilk blok zinciri tabanlı metaverse evreni kurmasıyla bu durum değişebilir. Sandbox’un erken hareket avantajı ve kullanıcılar tarafından içerik oluşturma stratejisi, projeyi başarıya taşıyabilir.

Sandbox, insanların kendi dünyalarını oluşturabileceği, sahiplenebileceği ve paraya çevirebileceği oyun deneyimi sunacak sanal bir dünya kurmayı hedefliyor.

Sandbox, metaverse evreninde NFT tabanlı dijital gayrimenkul satışına şimdiden başladı. Ayrıca, kullanıcıların 20.000 SAND (1.310.000 TL) kadar yüksek ödüller için rekabet etmelerine olanak sağlayan Alpha sezonunun ikinci sezonunu başlattı.

Herkes uzun vadeli bir fırsatı başından yakalamak ister. Polkadot ve The Sandbox, küçük piyasa değerleri ve başarı için zorlayıcı stratejileri nedeniyle bu tanıma uyuyor. Polkadot blok zinciri altyapısı üzerine yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için iyi bir tercih. Eğlence potansiyeline yatırım yapmak istiyorsanız Sandbox en iyisini sunuyor ve her ikisi de yeni yılda başarıya hazır görünüyor.

Bu içerik bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kayıp risklerini göze alıp kendi sorumluluklarında hareket etmelidir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.

Paylaş.
Exit mobile version